Acasă Politic Bucureşti: Premierul Ponta îi momeşte cu posturi pe liberalii care pleacă din...

Bucureşti: Premierul Ponta îi momeşte cu posturi pe liberalii care pleacă din PNL

DISTRIBUIȚI

126434 – 27022014 Premierul Victor Ponta a declarat ca ia in calcul varianta de a oferi posturi in Guvern liberalilor care vor alege sa plece in partidul pe care intentioneaza sa il formeze Calin Popescu Tariceanu.

„Iau in calcul oferirea posturilor guvernamentale pentru cei din noul partid al lui Tariceanu, pentru ca acei oameni sunt tot cei care au fost alaturi de noi. Daca exista un grup semnificativ de parlamentari care au fost alaturi de noi pana aseara, evident ca as vrea sa sprijine Guvernul, sa fie reprezentati. Pentru noi cred ca e un lucru bun, deoarece nu toate deciziile bune le ia un partid de stanga. Si liberalii, si ecologistii au solutii bune. As vrea sa avem un Guvern al Romaniei”, a declarat Ponta la Antena 3.

Premierul a adaugat ca Tariceanu nu este interesat sa faca parte din Guvern si ca i-a transmis acest lucru. Seful Executivului a explicat si ceea ce intentioneaza sa faca in continuare.

„Formula pe care o iau in calcul, proiectul de succes este refacerea USL, cu un candidat unic la prezindentiale, si atata vreme cat functia de premier este a PSD, sustinem un candidat liberal”, a spus acesta.

In privinta ruperii USL, Victor Ponta considera ca Traian Basescu i-a intins o cursa lui Crin Antonescu.

„Cred ca Basescu prin diversi oameni ai sai i-a intins o capcana lui Antonescu despre lupta dreptei cu stanga in 2014. Eu cred ca batalia va fi data intre un continuator a lui Basescu si un om care vrea sa faca un alt fel de politica. Nu stiu daca ati remarcat ca pana aseara Crin a fost extrem de laudat de jurnalistii lui Basescu. Eu cred ca de astazi incep din nou sa-l atace”, a afirmat premierul.

Cu toate acestea, Ponta considera ca nu este prea tarziu pentru Crin Antonescu sa scape din aceasta capcana. „E dificil, intr-adevar, dar nu este imposibil”, a precizat Ponta. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.