Acasă Politic Bucureşti: Victor Ponta: “Nu am negociat nimic cu domnul Tăriceanu”

Bucureşti: Victor Ponta: “Nu am negociat nimic cu domnul Tăriceanu”

DISTRIBUIȚI

126433 – 27022014 Prim-ministrul Victor Ponta a spus, miercuri seara, ca nu a negociat nimic cu fostul premier liberal Calin Popescu Tariceanu, in biroul sau. In schimb, presedintele PSD i-a transmis lui Tariceanu ca este gata sa accepte oricand reintoarcerea PNL la guvernare.

 

„N-am negociat absolut nimic cu domnul Tariceanu. M-am vazut cu domnul Tariceanu pentru a-i confirma si domniei sale lucrul pe care (…) il confirm fiecarui membru al PNL, incepand cu presedintele Antonescu, si anume ca, din punctul meu de vedere, evident ca am inteles si am pus in practica decizia de aseara a PNL, dar din punctul meu de vedere, in orice moment exista o vointa politica de refacere a USL, incluzand aici candidatul comun la prezidentiale din partea PNL, o guvernare comuna, toate celelalte lucruri, din partea noastra exista aceasta disponibilitate totala. Asta i-am confirmat domnului Tariceanu, ceea ce confirm oricarui membru al PNL, pentru ca e o realitate”, a declarat Ponta, la RTv.

Presedintele PSD a confirmat faptul ca fostul premier Calin Popescu Tariceanu l-a sunat pe Crin Antonescu din biroul sau, fara a spune insa si ce au discutat cei doi.

Presedintele PNL, Crin Antonescu, sustine ca a trait o „situatie de jena” unica in ultimii 24 de ani, atunci cand fostul liberal Calin Popescu Tariceanu l-a sunat „din biroul domnului Ponta”.

„Daca domnia sa (Calin Popescu Tariceanu – n.r.) are ceva de discutat cu mine sau eu cu domnia sa, il rog sa-mi dea intalnire oricand si oriunde, dar nu din biroul domnului Ponta, pentru ca o asemenea situatie de jena nu am parcurs de 24 de ani de cand fac politica”, a declarat Antonescu, intr-o conferinta de presa. – PROMPT MEDIA

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.