Acasă Politic Bucureşti: Protest PDL împotriva lui Sorin Oprescu

Bucureşti: Protest PDL împotriva lui Sorin Oprescu

DISTRIBUIȚI

126462 – 27022014 In jur de 250 de persoane, majoritatea imbracate cu pelerine portocalii pe care scria PDL, au protestat joi in fata Primariei Capitalei impotriva primarului Sorin Oprescu. Ei purtau pancarte cu sloganuri anti-Oprescu. Protestatarii au strigat „Jos Oprescu” si „Demisia” si au incercat sa intre in Primarie, dar au fost opriti de fortele de ordine.

”Protestam pentru a opri devalizarea banului public. Nu putem ramane insensibil cand primarul Sorin Oprescu devalizand bugetul orasului ca sa dea bani firmelor de familie si clientelei politice. De asemenea, tragem un semnal de alarma pentru colegii din Consiliul General, sa nu voteze delegarea de gestiune pe anul 2013, deoarece Curtea de Conturi spune clar ca Sorin Oprescu a cheltuit abuziv din banul public 400 milioane de euro”, a declarat Silviu Vaduva, consilier PDL in CGMB.

De aceeasi parere este si colega sa de partid, Sulfina Barbu, care a sustinut in plus ca bugetul municipalitatii este supra-evaluat, pana in prezent, in fiecare an, Oprescu cerand mai multe rectificari negative. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.