Acasă Politic Bucureşti: PSD nu se bagă peste funcţia de preşedinte al Senatului

Bucureşti: PSD nu se bagă peste funcţia de preşedinte al Senatului

DISTRIBUIȚI
antonescu_senat

antonescu_senat126096 – 13022014 – Preşedintele executiv al PSD, Liviu Dragnea, a precizat, joi, că în PSD nu s-a discutat despre funcţia de preşedinte al Senatului, deţinută de liderul PNL Crin Antonescu, el arătând că funcţia aceasta ţine de acordul ACD PNL-PC şi că aceste două partide vor lămuri dacă mai respectă acest acord.

„Sunt nişte prevederi în acordul ACD PNL -PC (…) Probabil că o să se lămurească între ei, PNL cu PC – au avut un acord, îl mai au, îl mai respectă, nu-l mai respectă”, a spus Dragnea, solicitat să comenteze o declaraţie făcută de liderul gurpului PSD din Senat, Ilie Sârbu, privind funcţia de preşedinte al Senatului.

„Probabil că la asta s-a referit domnul Sârbu, la astfel de poziţii stabilite în acord pe care să le ocupe unul sau altul din partidele respective. Dar nu e problema noastră asta”, a spus Dragnea, care a precizat că în PSD nu s-a discutat despre fotoliul de preşedinte al Senatului.

Liderul senatorilor PSD, Ilie Sârbu, a averitizat miercuri seara că PNL ar putea rămâne fără funcţia de preşedintele al Senatului, deţinută în prezent de Crin Antonescu, iar postul ar putea reveni PC. – PROMPT MEDIA  

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.