Acasă Politic Ucraina: Iulia Timoşenko chemată în Germania pentru tratament medical

Ucraina: Iulia Timoşenko chemată în Germania pentru tratament medical

DISTRIBUIȚI

126372 – 25022014 – Fostul premier ucrainean Iulia Timosenko, eliberata sambata din inchisoare in urma protestelor de la Kiev, va merge in Germania, in luna martie, pentru a primi tratament medical. Oferta i-a fost facuta de cancelarul german Angela Merkel, iar anuntul referitor la plecarea lui Timosenko a fost publicat, luni seara, pe site-ul sau.

„Fostul prim-ministru Iulia Timosenko a acceptat oferta de a se trata in Germania a cancelarului Angela Merkel”, se arata pe pagina de Internet a liderului ucrainean.

Totodata, pe site se mai precizeaza ca Timosenko va primi tratament medical pentru hernia de disc de care sufera, dupa congresul Partidului Popular European (PPE), care se va desfasura pe 6 martie, la Dublin, si la care si-a anuntat participarea.

Timosenko a vorbit, luni, la telefon cu Angela Merkel, stabilind sa se intalneasca in curand, s-a mai anuntat pe site-ul fostului premier, potrivit agentiei RIA Novosti. Cancelarul german a felicitat-o pentru eliberare si i-a spus ca este convins ca se va intoarce pe scena politicii din Ucraina.

Timosenko va fi intenata in Spitalul Charite din Berlin.

Iulia Timosenko a fost eliberata sambata din inchisoare, mergand direct in Piata Independentei din Kiev pentru a vorbi in fata multimii. Ea si-a anuntat intentia de a candidat la alegerile prezidentiale anticipate, care vor fi organizate pe data de 25 mai. – PROMPT MEDIA

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.