Acasă Externe București: Belarus-ul invață de la noi cum e cu migrația

București: Belarus-ul invață de la noi cum e cu migrația

DISTRIBUIȚI

127130 – 25032014 –  La 25 martie a.c, inspectorul general adjunct al Inspectoratului General pentru Imigrări, comisarul şef de poliţie Păun Iordache, a primit o delegație a Ministerului de Interne din Belarus, condusă de colonelul Aleksey Begun, şeful Departamentului Cetăţenie şi Migraţie, care se află într-o vizită de studiu.

Vizita de documentare, programată a se desfăşura pe parcursul a trei zile, are ca obiectiv sprijinirea structurii de Cetăţenie şi Migraţie din Republica Belarus în procesul de armonizare a legislației privind azilul și migrația în concordanţă cu acquis-ul comunitar în domeniu.

Astfel, membrii delegaţiei vor efectua o serie de vizite de lucru la direcţiile de profil din cadrul Inspectoratului General pentru Imigrări, unde vor avea posibilitatea de a cunoaşte procedurile de lucru în domeniu şi de a se familiariza cu exemplele de bune practici derulate la nivelul instituţiei.

Discuțiile se vor concentra pe prezentarea experienței părții române, dobândită în activitatea de gestionare a fenomenului migraționist, cu accent pe aplicarea directivelor europene la nivel național privind azilul și migrația.

Vizita de studiu se înscrie în cadrul cooperării bilaterale derulate sub egida Programului TAIEX al Comisiei Europene și se desfășoară în perioada 25-27 martie a.c. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.