Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti Bucureşti: Costică Silion, condamnat la trei ani de închisoare

Bucureşti: Costică Silion, condamnat la trei ani de închisoare

DISTRIBUIȚI

126835 – 13032014 – Costică Silion, fost şef al Jandarmeriei Române, a fost condamnat la trei ani de închisoare cu suspendare pentru fapte de corupţie privind reîncadrarea în funcţie a unui subofiţer care fusese trecut în rezervă din Poliţia Română, din motive disciplinare. Decizia nu este definitivă.

În acelaşi dosar au fost condamnaţi, tot la trei ani de închisoare cu suspendare, Ion Crînguş, fostul adjunct al lui Silion, Costică Neculai, Doru Chilibon, Iulian Lixandru, Mihai Traian şi Dan Ştefan Rusu, potrivit Mediafax. Mircea Niţoi şi Paul Pânişoară au primit pedepse de trei ani de închisoare cu suspendare.

Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a mai dispus desfiinţarea mai multor înscrisuri referitoare la concursul organizat în octombrie 2008, printre care şi rezultatul obţinut de Paul Pânişoară.

De asemenea, instanţa i-a obligat pe Silion, Crânguş, Neculai, Chilibon, Lixandru, Mihai, Rusu şi Pânişoară să achite câte 1.500 de lei, reprezentând cheltuieli judiciare către stat. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.