Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti Bucureşti: Crin Antonescu: “Avem un guvern Ponta-Ghiţă pus pe furat”

Bucureşti: Crin Antonescu: “Avem un guvern Ponta-Ghiţă pus pe furat”

DISTRIBUIȚI

127028 – 21032014 –  Presedintele PNL, Crin Antonescu, sustine ca PSD „e pus pe furat” si ca actualul Guvern nu mai este unul al USL, ci unul „Ponta-Ghita”. Crin Antonescu a facut aceste afirmatii chiar la postul de televiziune RTV, detinut de deputatul PSD Sebastian Ghita.

„Am spus despre PSD ca e pus pe furat exact asa cum PSD si eu insumi am spus despre PDL si regimul Basescu ca furau”, adica racolaul oameni de la partidele aflate in opozitie, a sustinut el.

„Pana si sigle, cate un deputat pe la Dolj, primari cat incape. Cu amenintari, constrangeri, promisiuni, impartirea bugetelor”, a mai explicat Crin Antonescu ce a vrut sa spuna atunci cand s-a referit la „furat”.

Liderul PNL a subliniat ca „nu mai avem de a face cu un Guvern USL asa cum l-am facut”, ci este „un guvern Ponta-Ghita, care imparte bugetul tarii si fura ce poate pe unde poate”.

Intrebat cand s-a apucat de furat PSD, Crin Antonescu a refuzat sa spuna explicit, dar a mentionat: „in momentul in care am constatat acest lucru a fost unul dintre motivele rupturii”.

Presedintele PNL a adaugat insa ca pe vremea cand partidul sau era la guvernare a constatat ca „in fiecare proiect apare foarte des domnul Ghita, cineva din partea lui sau din apropierea PSD”.

„Si nu e doar atat, sunt foarte multe lucruri care ne despart”, a mai spus liderul PNL, adaugand ca nu intelege „de ce se face ca jeleste” Victor Ponta, cata vreme a ramas cu ministerele si cu intreaga guvernare. „De ce sufera atat de mult?”, a intrebat acesta ironic.

In context, Crin Antonescu a spus ca PSD ii ademeneste pe primarii liberali ca sa ii dea voturile la europarlamentare si a comentat mailitios ca Victor Ponta „n-ar trebui sa isi bata joc de un om necajit ca domnul Tariceanu”, ci sa „faca toate lucrurile care sunt in programul nostru de guvernare”. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.