Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti Bucureşti: Parteneriat pentru asigurarea bicicletelor

Bucureşti: Parteneriat pentru asigurarea bicicletelor

DISTRIBUIȚI

127062 – 21032014 –  Forumul Mondial de Afaceri a reunit la Palatul Parlamentului, în zilele de 20 şi 21 martie, peste 300 participanți din țară și 60 de participanți străini din Europa, Africa și Asia.

În cadrul Forumului s-au semnat parteneriate de afaceri între DHS, cel mai mare producător de biciclete din România, Grawe România, un mare concern austriac de asigurări și ABMS (AllBike Management System), în vederea implementării pe piața românească a sistemului de asigurări a bicicletelor în caz de furt.

De asemenea, Institutul Național de Cercetare și Dezvoltare pentru Electrotehnică ICPE-CA  București, împreună cu Baotou Jin Meng Joint Magnetic Material Co. Ltd. (China) și Purtech SRL au semnat un parteneriat în vederea construirii în România a primei fabrici de magneți permanenți din Europa.

La Forum au fost prezentate mari proiecte de parteneriat public-privat, dar și proiecte private în vederea găsirii de parteneri de dezvoltare.

Președintele CES, Florian Costache, a declarat în cadrul Forumului că acesta rămâne deschis online pe toată durata anului pentru a păstra toate dezbaterile și propunerile rezultate și pentru a atrage noi parteneri. La eveniment a participat și președintele CES Mondial  Evgeny Velikhov. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.