Acasă Politic Bucureşti: Tot românul e poet

Bucureşti: Tot românul e poet

DISTRIBUIȚI

127038 – 21032014 –   Deputatul Florin Secară, membru al PMP, susţine că “anchetarea de către DNA a lui Nicuşor Constantinescu, preşedintele CJ Constanţa, este începutul sfârşitului lui Victor Ponta şi al PSD”. În opinia parlamentarului, „DNA pare să deschidă în aceste zile ofensiva decisivă împotriva armatei baronilor locali, „hard power”-ul PSD. Fără baroni, PSD ar fi ca Rusia fără armată şi fără Gazprom.”

Deputatul a declarat că a sosit momentul ca justiţia să facă ordine şi în afacerile locale. “După cum am putut să constatăm în ultima perioadă, în România nimeni nu este mai presus de lege, indiferent de poziție socială, de avere sau de apartenență politică. Eu sunt deputat de Vrancea și știu cum un baron de tipul lui Marian Oprișan împarte legea în județ și se comportă ca și cum ar conduce propria  moșie”, a mai spus acesta.

Secară apreciază că premierul nu va rezista în faţa presiunii baronilor care se simt ameninţaţi, cu atât mai mult cu cât accederea la putere le-a creat mirajul protecţiei în faţa DNA. ”Există un mit, că baronii locali sunt intangibili, sunt mai presus de oricine și de orice reguli. Infirmarea acestui mit înseamnă începutul sfârşitului lui Victor Ponta şi al PSD”. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.