Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti Bucuresti: Victor Atanasie Stănculescu cere eliberarea condiţionată

Bucuresti: Victor Atanasie Stănculescu cere eliberarea condiţionată

DISTRIBUIȚI

 127089 – 24032014 –   Fostul general Victor Atanasie Stănculescu a cerut, luni, la Judecătoria Sectorului 4, eliberarea condiţionată. Stănculescu a executat o treime din cei 15 ani de închisoare la care a fost condamnat în dosarul Revoluției de la Timișoara și îndeplinește condițiile pentru eliberare, potrivit avocatului primit din oficiu. De asemenea, Comisia din penitenciar a fost de acord privind întrunirea condițiilor pentru eliberarea acestuia.

Procurorul de şedinţă a cerut însă instanţei respingerea cererii lui Stănculescu, pe motiv că fapta pentru care a fost condamnat este deosebit de gravă, astfel că acesta trebuie să continue executarea pedepsei în regim de detenţie.

Instanţa Judecătoriei Sectorului 4 a rămas în pronunţare şi urmează să stabilească dacă Stănculescu va fi sau nu eliberat condiţionat.

La 16 octombrie 2008, judecătorii instanţei supreme i-au condamnat pe Mihai Chiţac şi Victor Atanasie Stănculescu la câte 15 ani de închisoare pentru omor deosebit de grav, fiind degradaţi. – PROMPT MEDIA   

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.