Acasă Politic Bucureşti: Comisia juridică a Camerei discută marţi raportul de activitate al ANI

Bucureşti: Comisia juridică a Camerei discută marţi raportul de activitate al ANI

DISTRIBUIȚI

127972 – 28042014 –  Biroul permanent al Senatului a stabilit programul de lucru pentru săptămâna în curs, a declarat vicepreşedintele Senatului, Cristian Dumitrescu, la finele şedinţei de luni.Astfel, luni şi marţi au loc şedinţele de plen ale Senatului, urmând ca marţi după-amiază şi miercuri senatorii să lucreze în comisiile permanente.       Comisia pentru apărare, ordine publică şi siguranţă naţională şi Comisia pentru administraţie publică şi organizarea teritoriului, au informat Biroul permanent că au  hotărât amânarea votului privind raportul comun asupra propunerii legislative pentru modificarea Legii nr. 92/1996 privind organizarea şi funcţionarea Serviciului de

Telecomunicaţii Speciale, a Ordonanţei de urgenţă a Guvernului nr. 30/2007 privind organizarea şi funcţionarea Ministerului Afacerilor Interne.

Comisia juridică, de numiri, disciplină, imunităţi şi validări, a informat Biroul permanent că în şedinţa de marţi a comisiei se va discuta raportul de activitate a Agenţiei Naţionale de Integritate pe anul 2013, ulterior urmând ca acesta să fie pus pe ordinea de zi a plenului.

În ceea ce priveşte activitatea de politică externă, Biroul permanent a aprobat participarea la lucrările Consiliului Uniunii Internaţionale a Telecomunicaţiilor, de la Geneva, Elveţia, în perioada 6 – 10 mai a.c..

Biroul permanent a aprobat vizita de lucru în Republica Moldova a lui Călin Popescu Tăriceanu, preşedintele Senatului, în perioada 7 – 8 mai a.c..  – . PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.