Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti Bucureşti: Crin Antonescu, Kelemen Hunor şi Gabriel Oprea nu au semnat plângerea...

Bucureşti: Crin Antonescu, Kelemen Hunor şi Gabriel Oprea nu au semnat plângerea penală

DISTRIBUIȚI

127707 – 16042014 –  Liderii PNL, UDMR şi UNPR, Crin Antonescu, Kelemen Hunor și, respectiv, Gabriel Oprea nu au semnat plângerea penală iniţiată de senatorul PSD Gabriela Firea împotriva președintelui Traian Băsescu. Gabriela Firea a reacţionat, luni, la afirmaţiile preşedintelui Traian Băsescu la adresa ei, prin anunţul că va depune plângere penală pentru șantaj și amenințare.

Preşedintele UDMR, Kelemen Hunor, a precizat că sunt inacceptabile declaraţiile preşedintelui Băsescu legate de Gabriela Firea şi de soţul acesteia, dar că „de aici până la plângere penală e cale lungă”.

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat că nu a semnat plângerea penală împotriva preşedintelui Traian Băsescu, cum nu a făcut-o nici Kelemen Hunor sau Gabriel Oprea, dar asta nu înseamnă că ar fi complice al şefului statului, a cărui atitudine o consideră scandaloasă.

„Ca să fie cei care nu semnează atacaţi ca ar fi complici lui Băsescu sau că ar trebui acum cu toţii să mergem acolo valuri, valuri, cârduri, cârduri, să semnăm, nu sunt de acord. Dovadă că am văzut un bun tovarăş de drum al lui Ponta, Kelemen Hunor, care a spus aproape ce am spus şi eu: condamnă atitudinea lui Băsescu, dar nu are treabă cu plângerea penală. De asemenea, un om care este foarte atent la aceste aspecte, anume domnul Oprea, n-a semnat nici domnia sa”, a declarat preşedintele PNL. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.