Acasă Politic Bucureşti: Şedinţă solemnă aniversară a Parlamentului dedicată aderării la NATO

Bucureşti: Şedinţă solemnă aniversară a Parlamentului dedicată aderării la NATO

DISTRIBUIȚI

127305 –01042014 – Camera Deputaţilor şi Senatul se reunesc marţi, începând cu orele 13.30, în şedinţa solemnă consacrată marcării a 10 ani de la aderarea României la Alianţa Nord-Atlantică şi a 65 de ani de existenţă a NATO.

La şedinţă au fost invitaţi să participe preşedintele Traian Băsescu, prim-ministrul Victor Ponta, membri ai Guvernului, foşti preşedinţi, premieri, miniştri de Externe şi miniştri ai Apărării Naţionale, foşti membri ai Delegaţiei parlamentare la AP NATO, reprezentanţi ai MAE, MApN, SMG, MAI, ambasadori ai ţărilor membre NATO şi UE acreditaţi la Bucureşti, ONG-uri din domeniu, reprezentanţi ai mediului academic, precum şi membri ai familiilor eroilor români care au căzut la datorie în teatrele de operaţiuni NATO.

În deschiderea sesiunii solemne va fi intonat imnul de stat al României, după care se va păstra un minut de reculegere în memoria eroilor români care au căzut la datorie în teatrele de operaţiuni NATO.

            Deputatul Petru Gabriel Vlase, şeful Delegaţiei parlamentare române la AP NATO şi vicepreşedinte al Adunării Parlamentare a NATO, va da citire „Declaraţiei Parlamentului României cu ocazia marcării a 10 ani de la aderarea României la Alianţa Nord-Atlantică şi a 65 de ani de existenţă a NATO”. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.