Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti Bucureşti: Arestat după ce a fost prins cu peste 30 kg de...

Bucureşti: Arestat după ce a fost prins cu peste 30 kg de cannabis

DISTRIBUIȚI

128766 – 30052014  –  Polițiștii BCCO și procurorii DIICOT Bucureşti au ridicat în urma unor percheziţii peste 30 de kilograme de cannabis care proveneau din culturi amenajate într-un imobil.

Potrivit poliţiştilor, pentru stimularea creșterii plantelor, pe lângă sistemele complete de întreținere a culturilor, era folosit și un sistem audio la care se difuza muzică clasică.

Poliţiştii au documentat activitatea infracţională a unui bărbat care se ocupau cu producerea, cultivarea, fabricarea, experimentarea, extragerea şi distribuirea cannabisului, în Capitală. Din probatoriul administrat au rezultat indicii că bărbatul ar fi procurat mijloacele şi sistemele complete necesare înfiinţării şi întreţinerii unor culturi indoor de cannabis.

În zilele de 27 şi 28 mai, polițiștii antidrog, în baza mandatelor de percheziţie domiciliară emise de Tribunalul Bucureşti, au efectuat trei percheziţii domiciliare.

Polițiștii au ridicat în vederea continuării cercetărilor 3 culturi indoor de cannabis (peste 23 de kilograme de masă vegetală) și 9,8 kilograme de cannabis pregătit pentru a fi distribuit.

De asemenea, au fost ridicate sisteme complete de întreținere, preparare, instalații de iluminat, filtrare a aerului și încălzire pentru cultivarea indoor a plantelor de cannabis, un sistem audio de stimulare a creșterii plantelor, substanţe pentru stimularea creşterii plantelor, 35.056 de lei şi 3.884 de euro, susceptibili a proveni din traficul de droguri, două telefoane mobile și două cartele SIM.

Cel în cauză a fost reţinut pentru cultivare şi vânzare de droguri de risc şi ulterior arestat preventiv pentru 30 de zile. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.