Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti Bucureşti: Crin Antonescu: „Domnul Tăriceanu face atâtea piruete de i se văd...

Bucureşti: Crin Antonescu: „Domnul Tăriceanu face atâtea piruete de i se văd desuurile roșii”

DISTRIBUIȚI
antonescu_la_tv

128549 – 23052014  –   Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat despre Calin Popescu Tariceanu ca „face atatea piruete de i se vad desuurile rosii, subtiri”.

„Domnul Tariceanu face atatea piruete de i se vad desuurile rosii, subtiri, dar nu conteaza. Conteaza ca la Satu Mare o mana de oameni sunt trisati de domnul Silaghi. Acestia au trecut in barca PSD si isi bat joc de munca liberalilor”, a spus liderul liberal, joi seara, la Realitatea Tv.

Calin Popescu Tariceanu a anuntat, joi, ca se reinscrie in PNL, mentionand totodata ca, in interiorul partidului, va lua in perioada urmatoare decizii care vor afecta drumul formatiunii.

„Am spus mereu ca sunt dispus sa revin in PNL, demisia a fost un gest extrem de protest, doresc un scor cat mai bun PNL, accept invitatia de a reveni in PNL”, a declarat Tariceanu, intr-o conferinta de presa sustinuta la Satu Mare.

„Colegii din organizatia PNL Satu Mare au facut propunerea sa ma inscriu in organizatie si am acceptat aceasta propunere a colegilor”, a adaugat acesta.

In replica, presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat ca va fi analizata situatia creata de reinscrierea in partid a lui Tariceanu abia dupa alegerile de duminica, dar a spus despre acesta ca e un „fugar decazut, o sluga a PSD-ului, care nu ne face noua congres”. – PROMPT  MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.