Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti Bucureşti: Crin Antonescu: Victor Ponta este “infinit mai periculos” decât Traian Băsescu

Bucureşti: Crin Antonescu: Victor Ponta este “infinit mai periculos” decât Traian Băsescu

DISTRIBUIȚI

 128682 – 28052014  –  Presedintele interimar al PNL, Crin Antonescu, a spus marti seara ca, daca Victor Ponta va fi presedinte al Romaniei, l-ar putea pune premier pe Sebastian Ghita.

„Trebuie sa facem ce e politic fezabil ca Victor Ponta si PSD sa nu castige si Presedintia. In seara cu exit-poll-urile, un partid a castigat si au venit diverse generatii ale partidului, ilustrate de dl Iliescu si dl Dragnea, care au inceput sa isi dea coate, sa faca glume si sa se refere nu la scorul lor, ci sa se refere la faptul ca e distrus Antonescu, e distrus PNL. Ei aveau o problema cu Antonescu, unul dintre ceilalti competitori, mic, amarat. Ponta a venit si a spus toti sa treaca la locurile lor. O forta politica de asemenea comportament mincinos, demagogic, arogant, sfidator… Iti vine sa il intrebi: Domnule, sefu, cum ii zic ei, dar opozitie cine mai face, vrei sa cantam toti Cantarea Romaniei, sa mergem toti la Gadea, sa ne imbracam in gimnasti?„, spus Crin Antonescu, la Realitatea Tv.

Acesta a inaintat si cateva supozitii privind numele premierului care ar putea fi numit de Victor Ponta, daca acesta ar ajunge presedinte al Romaniei.

„Cred ca il va pune pe dl Ghita premier, ce sa ne mai jucam cu dl Dragnea… Sau pe dl Banicioiu. Dl Dragnea are niste tuse personale”, a sustinut liderul liberal.

Presedintele interimar al PNL a precizat ca nu vrea sa regrete „vremurile lui Basescu”, afirmand insa ca Victor Ponta este „mai nefrecventabil decat Basescu”, „infinit mai periculos” decat seful statului, adaugand ca „marele pericol este pericolul rosu”.

„Nu vreau sa ajung sa plang dupa Basescu cum am plans dupa Nastase. Nu vreau sa zic ca Basescu era mic copil pe langa Ponta. (…) Imi pare rau ca lucrurile au ajuns asa. Adrian Nastase era un om mult mai sensibil si care avea niste sanatoase inhibitii, poate date din cauza culturii, sau poate date datorita bunului simt pe care il avea”, a afirmat liderul liberal.

Acesta a criticat faptul ca Victor Ponta face referire la trecerea PNL de la ALDE la PPE, in Parlamentul European.

„Prim-ministrul Romaniei se inversuneaza ca noi am intrat in PPE. Asta e treaba de prim-ministru? Ati mai vazut un prim-ministru care sa vorbeasca despre soarta unui partid? (…) Dl Ponta e de o incultura crasa. El crede ca liberalismul e cu bani. Sigur ca liberalismul economic are importanta lui. Oamenii astia nu inteleg ce inseamna liberalism. Ma acuza pe mine ca ce dreapta, ce liberal sunt eu ca am lucrat numai la stat?”, a intrebat Crin Antonescu. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.