Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti Bucureşti: Percheziţii pentru evaziune fiscală de un milion de euro

Bucureşti: Percheziţii pentru evaziune fiscală de un milion de euro

DISTRIBUIȚI

128427 – 19052014  – Poliţiştii fac, luni, percheziţii în Bucureşti, la două persoane, soţ şi soţie, suspectate de evaziune fiscală cu băuturi alcoolice, pe care le-ar fi vândut în cluburi, prejudiciul produs bugetului de stat fiind estimat la un milion de euro. Poliţiştii Serviciului pentru Investigarea Fraudelor au descins, luni dimineaţă, la două apartamente din cartierul Cotroceni din Capitală, unul dintre acestea fiind locuit de soţii Ionuţ şi Mihaela Vesfrid.

Cei doi sunt suspectaţi că, în perioada 2010-2012, ar fi vândut alcool către mai multe cluburi şi ar fi făcut o evaziune fiscală evaluată la aproximativ un milion de euro.

Numele soţilor Vesfrid a apărut şi în dosarul fraudelor bancare de peste 80 de milioane de euro, în care sunt suspectaţi oamenii de afaceri Marius Locic şi Ioan Creştin.

Şi numele lui Cătălin Voicu a apărut în dosarul fraudelor bancare, anchetatorii susţinând că o parte din bani ar fi fost folosiţi de omul de afaceri Marius Locic pentru a-l mitui pe fostul senator, potrivit Mediafax.

În dosarul fraudelor bancare au fost trimişi în judecată, în 2013, 56 de persoane, printre care omul de afaceri Marius Locic, fraţii Vasile şi Ioan Creştin şi mai mulţi directori de sucursale bancare.

Soţii Ionuţ şi Mihaela Vesfrid nu sunt printre cele 56 de persoane trimise în judecată în acest dosar. – PROMPT  MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.