Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti Bucureşti: PMP nu vrea fuziune cu partidele de dreapta

Bucureşti: PMP nu vrea fuziune cu partidele de dreapta

DISTRIBUIȚI

128772 – 30052014  –  PMP nu dorește o fuziune prin absorbție cu partidele de dreapta, însă ar accepta o colaborare cu dreapta unită, relatează B1 TV. Reprezentanții PMP sunt de părere că prin această fuziune și-ar pierde identitatea.

”Suntem un partid care ne-am construit de curând, nu ne putem gândi în perioada următoare la o fuziune. Noi suntem interesați de susținerea unei candidaturi puternice la prezidențiale”, a declarat Cristian Preda.

”PMP este deschisă spre discuții pentru o constucție de dreapta. Însă nu își propune să fuzioneze cu niciun partid. Ne dorim o platformă de dreapta, dar nu o fuziune. Linia politică pe care trebuie să o cuprindă o platformă de centru-dreapta trebuie să susține ceea ce PMP promovează: o justiție independentă, lupta contra corupției, depolitizarea instituțiilor statului și o linie politică pro-occidentală clară. E important să definim care sunt țintele care unesc partidelde de dreapta. Vom analiza atunci când se va discuta despre candidatul de dreapta. PMP vrea și obiectivul nostru e să nu permitem PSD-ului să nu ajungă la Cotroceni”, a declarat Eurgen Tomac.

Liderii PDL și PNL le-au transmis reprezentanților partidelor mai mici că se pot alia dreptei unite, dar prin absorbție și nu prin colaborare. – PROMPT MEDIA

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.