Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti București: Ponta îi arată din nou lui Geoană că nu îl suferă

București: Ponta îi arată din nou lui Geoană că nu îl suferă

DISTRIBUIȚI

128737 – 29052014  –  În cursul dimineţii de azi, președintele PSD, Victor Ponta, a spus că în primul tur al alegerilor prezidenţiale din 2009 a votat cu Crin Antonescu, candidatul PNL, în defavoarea candidatului social-democraților, Mircea Geoană.

La rândul său, Geoană a replicat: ”Și cu votul său și fără el am câştigat trei milioane de voturi în primul tur, iar în al doilea tur am luat 5,2. Oricum colegii ]l vor taxa pentru gestul său”

Crin Antonescu a spus că Victor Ponta, prin declaraţiile făcute, arată că face parte din ”nucleul dur de dreapta, conştiincios şi harnic, care ar trebui păstrat în PSD”.

E o lungă istorie de votant de dreapta a domnului Ponta, pentru că dacă în 1992 a votat cu Emil Constantinescu, iar în 1996 a votat cu Emil Constantinescu, în 1990 a votat cu Ion Raţiu, în 2009 a votat cu Antonescu, asta înseamnă că face parte din nucleul dur al alegătorilor de dreapta. Este un alegător harnic, conştiincios, care se prezintă de fiecare dată la vot şi votează candidatul Dreptei şi e de văzut dacă în toamna acestui an va rămâne constant, ceea ce este de aşteptat. Pentru mine, în ipoteza că voi fi candidat, este foarte încurajator să contez pe votul domnului Ponta”, a declarat liderul PNL. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.