Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti Bucureşti: Schimbări în conducerea sucursalelor Hidroelectrica

Bucureşti: Schimbări în conducerea sucursalelor Hidroelectrica

DISTRIBUIȚI

128176 – 08052014 – In urma constatarii unor disfunctionalitati in managementul sucursalelor, Euro Insol, administratorul judiciar al Hidroelectrica SA, a operat o serie de schimbari la nivelul conducerii acestor structuri teritoriale.

Romica Grigoriu a fost revocat din functia de director al  Sucursalei Bistrita, fiind inlocuit cu Dan Besleaga. De asemenea, a fost revocat si Cornel Melinte din functia de director productie, fiind inlocuit cu Gabriel Crihan. Cu aceeasi data Cristiana-Anca Catana a fost revocata din functia de manager de proiect.

La Sucursala Portile  de Fier, Dragos Novac a fost revocat din functia de director productie si inlocuit de Ioan Draghici. La Uzina Tragu Jiu din cadrul aceleasi sucursale a fost numit un nou inginer sef, in persoana lui Constantin Rusta.

Totodata, administratorul judiciar a luat act de demisia lui Catalin Tilea din functia de inginer sef al Uzinei Targu Jiu si de pensionarea anticipata a lui Constantin Guran, directorul de exploatare de la Portile de Fier, se precizeaza intr-un comunicat al Hidroelectrica. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.