Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti Bucureşti: Vanda Vlasov, urmărită penal

Bucureşti: Vanda Vlasov, urmărită penal

DISTRIBUIȚI

128316 – 14052014  –  Vanda Vlasov, fost prim-vicepreşedinte al Curţii de Arbitraj, este urmărită penal pentru fals în dosarul în care tatăl său, Mihail Vlasov, fost preşedinte al Camerei de Comerţ, este cercetat pentru corupţie.  Vanda Vlasov s-a prezentat miercuri la sediul DNA, unde i s-au adus la cunoştinţă acuzaţiile. Ea urmează să îşi prezinte apărarea în cauză.

Procurorii DNA o acuză de fals, în sensul că ar fi ar fi instigat o angajată din subordinea sa să redacteze un document din care să reiasă că nu ea a fost desemnată de Mihail Vlasov pentru a da o soluţie favorabilă în cazul în care acesta este acuzat.

Mihail Vlasov a fost arestat preventiv pe 19 martie după ce a fost prins în flagrant în timp ce primea mită 200.000 de euro de la un om de afaceri. El i-ar fi promis acestuia o soluţie favorabilă într-un dosar la Curtea de Arbitraj, instanţă unde fiica sa, Vanda Vlasov, era prim-vicepreşedinte.

Mihail Vlasov a fost eliberat din arestul preventiv la 25 aprilie, fiindu-i impusă, în schimb, măsura arestului la domiciliul din Iaşi. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.