Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti Bucureşti: Una dintre cele două bănci de stat ar putea deveni bancă...

Bucureşti: Una dintre cele două bănci de stat ar putea deveni bancă de dezvoltare

DISTRIBUIȚI

128317 – 14052014  –  Una dintre cele doua banci de stat ar putea deveni, in acest an, banca pentru dezvoltare, a declarat ministrul Fondurilor Europene, Eugen Teodorovici. „In acest an, una dintre cele doua banci de stat ar putea deveni banca de dezvoltare. Este o prevedere pe regulamentul european care spune clar ca o banca de stat, daca este banca de dezvoltare, poate fi implicata pe fonduri europene. Este o prevedere pe care alte state o aplica, deci este o posibilitate”, a spus Teodorovici, potrivit Business24.ro.

Potrivit acestuia, deocamdata se discuta cu Ministerul de Finante, cu ceilalti colegi din Guvern care sunt implicati in zona asta pentru a vedea exact cum si ce solutie aplica.

Ministrul Fondurilor Europene sustine ca niciunul dintre cei implicati in discutie nu a respins ideea.

„A ramas sa aprofundam si care sunt pasii de urmat pe zona asta, care sunt avantajele unei astfel de solutii si apoi sa luam o decizie. Daca avem clar elemente care sa arate ca este o solutie utila, clar in acest an cat mai repede (una dintre banci va deveni banca pentru dezvoltare – n.r.)”, a afirmat ministrul Fondurilor Europene. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.