Acasă Politic ”Intenții sincere”

”Intenții sincere”

DISTRIBUIȚI

 170630 – 27112023 –  Eugen Teodorovici, fost ministru al fondurilor europene și al finanțelor, și-a dezvăluit ” intenția sinceră” de a candida la alegerile preşedinţiale din 2024. Anunțul a fost făcut de Blocul Suveranist Româna (BSR), pe pagina de Facebook, după ce Teodorovici a susținut un discurs în cadrul conferinţei ”Uniţi pentru Naţiune”, pe care BSR a organizat-o la București, la sfârșitul săptămânii trecute.

Discursul lui Eugen Orlando Teodorovici a fost liber, nestructurat, dezorganizat, dar a conținut mesaje așteptate și acceptate de auditoriu.

Ideea candidaturii la alegerile prezidențiale din 2024 a apărut după finalul discursului lui Teodorovici, care, sub masca unei glume, a cerut să fie votat dacă va figura pe buletinele de vot ale următoarelor prezidențiale.

Fost membru al cabinetelor Ponta și Dăncilă, Eugen Teodorovici a avut și două mandate de senator (în circumscripțiile Buzău și Tulcea), întreaga sa carieră fiind construită exclusiv în funcții publice, trecând pe rând prin mai multe instituții centrale – Ministerul Transporturilor, Ministerul de Externe, Ministerul de Finanțe, Curtea de Conturi, aparatul propriu de lucru al prim-ministrului Victor Ponta sau Parlamentul României.

Anunțat încă din septembrie 2022, Blocul Suveranist Român  (BSR) este o coaliție de partide neparlamentare (Partidul Dreapta Republicană, Partidul Neamul Românesc, Coaliţia pentru Naţiune, Partidul Reformator, Partidul Uniunea Populară Social Creştină şi Partidul Patria), o platformă cu lideri cu viziuni diferite.

BSR s-a format, de fapt, prin alipirea a şase partide de orientare suveraniste, ceea ce îl pune pe acelaşi culoar ocupat în prezent de formaţiunea lui George Simion, AUR (Alianţa pentru Unirea Românilor).

După participarea la conferința BSR, Eugen Orlando Teodorovici a participat, a doua zi, și la congresul PRO România, unde a susținut un discurs motivațional.

El a infirmat că, în acest moment, este membru de partid.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.