Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti Bucureşti: Victor Ponta momește PNL

Bucureşti: Victor Ponta momește PNL

DISTRIBUIȚI

128610 – 26052014  –   Liderul PSD Victor Ponta a declarat, duminică, după exit-poll-urile europarlamentarilor, că rezultatul este unul peste așteptări, fiind un semnal de încredere pentru continuarea guvernării și refacerea Uniunii Social Liberale.

„Pentru alianța noastră este un rezultat deosebit, care a depășit cu mult ce am obținut în 2007 și 2009. Este un mesaj că am mers în direcția dorită de electorat. Am organizat corect și eficient încă un proces electoral. Dar este un mesaj că oamenii așteaptă mult mai mult de la noi, să muncim eficient. Aceste rezultate trebuie tratate cu modestie, cu atenție. Este un semnal de încredere pentru continuarea guvernării”, a spus Ponta.

„Vreau să mă angajez acum că tot ce am promis în numele USL vom duce la îndeplinire. De mâine suntem dispuși să ne așezăm la masă cu liderii PNL care cred în USL și doresc refacerea USL, pentru a reporni de acolo de unde am lăsat proiectul pe care românii l-au votat în 2012. Este o mână întinsă pe care sunt convins că foarte mulți o așteaptă. Semnalul dat de electorat cred că este unul foarte clar”, a continuat acesta.

„Adversarii PSD au atacat mesajul Mândri că suntem români, dar cu el vom merge și la prezidențiale”, a mai precizat Ponta.

„Toți cei care vor merge din partea alianței noastre în PE vor avea ca scop apărarea românilor”, a mai spus liderul PSD. – PROMPT  MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.