Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti Bucureşti: Dan Adamescu rămâne în arest

Bucureşti: Dan Adamescu rămâne în arest

DISTRIBUIȚI

129036 – 12062014 –  Omul de afaceri Dan Adamescu ramane in arest, dupa ce Inalta Curte de Casatie si Justitie a respins contestatia acestuia la decizia Curtii de Apel Bucuresti prin care a fost arestat pentru 30 de zile. Decizia magistratilor de la ICCJ este definitiva, conform RTV.

Adamescu a fost arestat preventiv, pe 6 iunie, intr-un dosar in care este acuzat ca i-ar fi mituit pe judecatorii Ion Stanciu si Elena Roventa de la Tribunalul Bucuresti.

Acestia, alaturi de Mircea Moldovan si Ciprian Viziru, au fost suspendati din magistratura dupa ce instanta a decis sa ramana in arest preventiv.

Cel care intermedia mita era George Dumitru, avocatul lui Adamescu, care s-a sinucis, insa, pe 20 mai, arancandu-se in fata metroului.

Dan Adamescu a dat mita 20.000 de euro pentru ca judecatorii sa solutioneze favorabil dosarele de insolventa in cazul a doua firme detinute de acesta.

Printre firmele omului de afaceri se numara compania Astra Asigurari, Unirea Shopping Center si clubul de fotbal din Liga I Otelul Galati. – PROMPT  MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.