Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti Bucureşti: Conducerea CFR Marfă a fost demisă

Bucureşti: Conducerea CFR Marfă a fost demisă

DISTRIBUIȚI

128898 – 05062014  Membrii Consiliului de Administratie al CFR Marfa au fost demisi, miercuri seara, in urma unei sedinte cu actionarii companiei, a confirmat presedintele demis al CA CFR Marfa, Liviu Radu. Consiliul de Administratie al CFR Marfa fusese numit conform prevederilor OUG 109/2011, ordonanta privind managementul privat in companiile de stat.

Surse apropiate discutiilor dintre Guvern si delegatia FMI-BM-CE au declarat ca ministrul Dan Sova le-a transmis reprezentantilor troicii ca vrea sa scoata companiile controlate de Ministerul Transporturilor de sub incidenta guvernantei corporative (OUG 109/2011).

„Au fost reprezentantii Adunarii Generale a Actionarilor la sedinta. S-au prevalat de un articol de lege pentru a ne demite. Eu consider ca nu am avut niciodata actiuni care sa prejudicieze compania. Voi discuta cu colegii mei si vom vedea ce facem”, a declarat Liviu Radu.

Potrivit acestuia, sedinta CA a inceput miercuri in jurul orelor 16.00 si s-a terminat noaptea tarziu.

„La sedinta au fost membrii AGA, insa nu ii stiu pe toti pentru ca si AGA a fost schimbata de curand. A mai fost si domnul Adrian Nica, seful Corpului de Control de la Minister”, a declarat Radu. – PROMPT  MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.