Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti Bucureşti: Dan Şova pleacă să-și susțină camaradul

Bucureşti: Dan Şova pleacă să-și susțină camaradul

DISTRIBUIȚI

129335 – 24062014  – Dan Sova a anuntat, marti, ”intenția dre a demisiona” de la Ministerul Transporturilor pentru a se ocupa de campania electorală pentru alegerile prezidențiale din acest an. ”Aceste alegeri sunt decisive pentru România. O să fac tot ce îmi stă în putință ca în aceste luni să aducem la Cotroceni un om tânăr, un camarad, care înțelege ce vor românii. Fac parte din generația de lideri social-democrați tineri care au curajul să se opună regimului Băsescu. Cel mai important obiectiv politic e câștigarea președinției de către PSD”, a subliniat el.

”Nu pot să mă aflu în fruntea unui minister dificil și în avangarda campaniei electorale. Vreau să știți că de activitatea mea, în fruntea infrastructurii e o activitate apreciată la cel mai înalt nivel foarte bine de către premierul Victor Ponta”, a precizat Dan Șova.

Dan Sova a fost numit ministru al Transporturilor in aprilie, dupa ce PNL a iesit din coalitia de guvernare si din USL, iar fostul ministru al Transporturilor, liberalul Ramona Manescu, a renuntat la mandat.          Remanierea lui Dan Sova era un subiect discutat de cateva zile in interiorul PSD, inlocuirea lui de la Transporturi fiind ceruta de mai multi social-democrati nemultumiti de activitatea acestuia din fruntea ministerului, potrivit Digi24.

Lui Dan Sova i se reproseaza intarzierea constructiei autostrazii Comarnic-Brasov, precum si impresia proasta pe care a facut-o in fata delegatiei Fondului Monetar International (FMI) in timpul negocierilor.

Chiar prim-ministrul este nemultumit de prestatia lui Sova, care face parte din Cabinetul Ponta din anul 2012.

Ioan Rus este cel care i-ar putea lua locul lui Dan Sova, numirea fostului ministru de Interne la Transporturi fiind un castig de imagine pentru partid. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.