Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti Bucureşti: Klaus Iohannis, numit preşedinte interimar al PNL

Bucureşti: Klaus Iohannis, numit preşedinte interimar al PNL

DISTRIBUIȚI

128807 – 02062014  –  Membrii Biroului Pemanent Național al PNL l-au desemnat luni pe Klaus Iohannis în funcția de președinte interimar al partidului, după retragerea lui Crin Antonescu. „Crin Antonescu a fost un președinte excepțional pentru PNL. Conform statutului, am preluat interimar funcția de președinte al partidului. Am luat câteva decizii mai degrabă de ordin administrativ în ce privește organizarea congresului”, a declarat Iohannis la finalul ședinței.

Decizia a fost luată în ședința liberalilor fără a fi supusă la vot, la propunerea președintelui de onoare al PNL, Mircea Ionescu Quintus. Iohannis va conduce partidul până la Congresul Național al PNL de la sfârșitul acestei luni, când noua conducere va fi aleasă prin vot.

Iohannis a declarat că decizia de a candida la preşedinţia PNL la Congresul extraordinar a venit din „dorinţa de a face un lucru bun în fruntea PNL”, spunând că speră că acest lucru nu este o surpriză pentru nimeni.

Întrebat dacă a vorbit cu Crin Antonescu despre candidatura sa la şefia partidului, Iohannis a spus că a vorbit de mai multe ori şi că pentru acesta nu a fost o surpriză.

Crin Antonescu a anunţat, sâmbătă, că nu va candida la Preşedinţia României şi că pune capăt şi interimatului pe care îl are la conducerea PNL. – PROMPT MEDIA

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.