Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti Bucureşti: Nici premierul Ponta nu știa de Bercea

Bucureşti: Nici premierul Ponta nu știa de Bercea

DISTRIBUIȚI

129345 – 25062014  – Premierul Victor Ponta a declarat că Serviciul Român de Informaţii (SRI) nu a informat guvernul său despre activitatea infracţională desfăşurată de Sandu Anghel, zis Bercea Mondial. El a adăugat că, şi dacă primea astfel de informări, acestea nu aveau legătură cu activitatea Guvernului.

„Nu ştiu în detaliu ce a spus Maior la comisii, m-am uitat doar pe ce a apărut în presă şi cred că a spus foarte clar că nu a informat guvernul meu. Deci, nu am primit şi dacă primeam…nu erau în legătură cu activitatea Guvernului şi…dacă e vorba despre fapte de crimă organizată, evident că este treaba procuraturii, a poliţiei şi toţi trebuie să îşi facă datoria”, a spus Ponta.

Directorul SRI, George Maior, a declarat, marţi, după audierea la Comisia parlamentară de control, că activitatea infracţională desfăşurată de Sandu Anghel şi gruparea sa se află în atenţia SRI din 2001, Serviciul transmiţând informări diverşilor premieri, precum şi președinților Ilescu și Băsescu. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.