Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti Bucureşti: Premierul confirmă

Bucureşti: Premierul confirmă

DISTRIBUIȚI

129344 – 25062014  – Premierul Victor Ponta a confirmat, marți, la întoarcerea din Israel, susținerea lui Ioan Rus pentru funcția de ministru al Transporturilor. Ponta spus că Rus este recomandat pentru această funcţie de experienţa profesională şi politică şi a precizat că prin această nominalizare vrea să transmită un mesaj foarte clar pentru zona Ardealului şi Transilvania, respectiv că toate proiectele anunţate pentru această regiune vor fi realizate.

„Am fost foarte mulțumit de el ca ministru, dar Dan Șova vrea să se implice mai mult în campania electorală din noiembrie. El se va implica în partea de pregătire a comunicării politice până în noiembrie, va fi purtătorul de cuvânt al PSD, după prima ședință a partidului. După noiembrie, cu siguranță poate să revină ca membru al cabinetului”, a spus Victor Ponta.

„M-a convins experiența profesională și politică a domnului Rus”, a completat premierul.

Ioan Rus este membru PSD, iar în perioada 2000-2004 a fost ministru de Interne în Guvernul Năstase.

El a fost ministru de Interne şi în primul Guvern Ponta, instalat în mai 2012, demisionând însă la scurt timp, în august 2012, după începerea suspendării preşedintelui Traian Băsescu, din cauza problemelor legate de listele electorale.

Rus a fost un susţinător al lui Victor Ponta, el şi „grupul de la Cluj” ajutându-l pe acesta să preia conducerea partidului la congresul din 2010, când actualul premier a candidat împotriva lui Mircea Geoană. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.