Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti Bucureşti: Norica Nicolai are rezerve

Bucureşti: Norica Nicolai are rezerve

DISTRIBUIȚI

129380 – 26062014 – Europarlamentarul liberal Norica Nicolai se opune „categoric” fuziunii PNL cu PDL, despre care spune ca a facut „mult rau Romaniei”. Intrebata, la Realitatea Tv, daca este de acord cu fuziunea, Norica Nicolai a spus: „Categoric nu! Pot discuta despre o intelegere, dar aceasta intelegere nu face decat sa amestece problemele majore ale clasei politice romanesti”.

„PDL e partidul care a facut foarte mult rau Romaniei. Eu cred ca trebuie sa existe o anume decenta. Putem colabora, pentru ca compromisurile se fac in politica. Dar nu avem aceleasi valori”, a continuat europarlamentarul liberal.

Norica Nicolai a sustinut ca bipolaritatea scenei politice romanesti va folosi partidelor care pot hotari realizarea unor majoritati parlamentare si guvernamentale.

„Cui profita o dreapta puternica? Vom avea doua blocuri politice si un partid-arbitru – UDMR. Niciun partid nu va avea 50% ca sa guverneze singur. UDMR va decide cine guverneaza. Daca ne uitam in Europa ca nu exista bipolarism politic”, a incheiat Norica Nicolai.

PNL si PDL se afla in discutii avansate pentru realizarea unei fuziuni, din care urmeaza sa rezulte un partid de centru dreapta puternic, care sa se opuna PSD la alegerile prezidentiale de la sfarsitul anului. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.