Acasă Politic Toate tunurile pe STS

Toate tunurile pe STS

Norica Nicolai crede că ALDE a avut 15 la sută la europarlamentare

DISTRIBUIȚI
foto:europunkt.ro

  151452 – 21082019 –   Președintele Consiliului Național al ALDE, Norica Nicolai, susține că formațiunea sa a fost furată la alegerile europarlamentare din 26 mai și că scorul de 4% pe care l-a obținut este rezultatul unei fraude operate de STS. Nicolai a declarat că ALDE ar fi trebuit să obțină cel puțin 15%. Nicolai nu spune însă că același soft a fost folosit și în noiembrie 2016 când ALDE a intrat la guvernare alături de PSD și că alegerile din 26 mai a.c. au fost validate de CCR.

”ALDE cred că a obținut la aceste alegeri scorul cu care era creditată în sondaje, însă ceva se întâmplă în alegerile din România după 2004 încoace, dar cu indicii clare de fraudă după 2009. Aștept răspunsul de la această comisie (Comisia specială privind posibilele fraude la alegeri) și aștept rapid o decizie a guvernului de a trece această încercare de a evita votul multiplu de la STS la AEP.”, a delcarat Norica Nicolai într-un interviu la DC News. Liderul ALDE este de părere că au fost luate voturi de la ALDE și date altor competitori politici precum PMP sau UDMR.

”Surpriza continuă și pentru mine când oamenii îmi spun pe stradă că m-au votat și nu am intrat în Parlamentul European.”, a mai spus Nicolai.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.