Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti Bucureşti: Remus Vulpescu pierde funcţia din Consiliul de Administraţie al Transgaz

Bucureşti: Remus Vulpescu pierde funcţia din Consiliul de Administraţie al Transgaz

DISTRIBUIȚI

128856 – 04062014 Remus Vulpescu, director de cabinet la Ministerul Finanţelor Publice, a fost revocat din Consiliul de Administraţie al Transgaz, unde era administrator provizoriu de la finalul lunii ianuarie, în locul său fiind numit un secretar de stat din Secretariatul General al Guvernului (SGG), Andrei Rizoiu.

            „În sedinţa din data de 2 iunie 2014 a Consiliul de Administraţie al SNTGN Transgaz, Vulpescu a fost revocat din funcţia de administrator provizoriu, neexecutiv, independent al Consiliului de Administraţie al societăţii. Începând cu aceeaşi dată Consiliul de Administraţie numeşte pe Rizoiu Andrei în calitate de administrator provizoriu, până la întrunirea adunării generale ordinare a acţionarilor SNTGN Transgaz în scopul alegerii administratorului pentru postul rămas vacant”, se arată într-un comunicat transmis, marţi, de Transgaz Bursei de Valori Bucureşti (BVB).

Vulpescu a fost preşedinte al Oficiul Participaţiilor Statului şi Privatizării în Industrie (OPSPI).

Andrei Rizoiu, fost consilier la cabinetul vicepremierului Dan Nica în 2009, a fost numit în mai 2012 secretar de stat la Secretariatul General al Guvernului.

Compania Transgaz este controlată de stat, care prin Secretariatul General al Guvernului deţine 58,51% din acţiuni, restul titlurilor fiind în portofoliile alor acţionari. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.