Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti Bucuresti: Traian Băsescu: “Parlamentul a fraternizat cu clanul Bercea”

Bucuresti: Traian Băsescu: “Parlamentul a fraternizat cu clanul Bercea”

DISTRIBUIȚI

129394 – 26062014 – Presedintele Traian Basescu a dat o replica joi, inainte de plecarea la Consiliul European de la Bruxelles, acuzatiilor aduse de Parlament in declaratia adoptata miercuri prin care i se cere să demisioneze in urma scandalului legat de fratele său Mircea Basescu.

“Discutam de o declaratie a Parlamentului care preia integral declaratiile clanului Bercea si nu asteapta justitia. E un lucru extrem de grav facut de Parlament, declaratia se sustine pe filmarile facute de clanul Bercea. Ati aflat din declaratia directorului SRI ca acest clan este in atentie din 2001. Nimeni nu observa 3 lucruri fundamentale: – liderii clanului au fost condamnati pentru prima data in mandatul meu si nimeni nu ia in considerare punctele de vedere ale celui acuzat, doar probele prezentate de clan, si nici ca fratele meu a facut denuntul de santaj si anul trecut, si anul acesta. Eu m-am abtinut sa fac declaratii pentru ca stiu punctul de vedere al fratelui meu. Parlamentul a fraternizat deja cu clanul Bercea. Asta este realitatea Romaniei de astazi. A preluat punctele de vedere al Antenei3, cele facute de reprezentantii clanului si abordeaza realitatile Clanului Bercea”, a spus Traian Basescu.

Parlamentul a adoptat marti o declaratie politica in care i se cere demisia presedintelui Traian Basescu din cauza scandalului de coruptie in care este implicat fratele sau, iar declaratia a fost transmisa statelor participante la Consiliul European prin intermediul ambasadelor Romaniei. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.