Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti Denunţ penal pe numele lui Călin Popescu Tăriceanu pentru biletul roz

Denunţ penal pe numele lui Călin Popescu Tăriceanu pentru biletul roz

DISTRIBUIȚI

 129325 – 24062014  –   Presedintele PMP a anuntat depunerea unui denunt penal pe numele lui Calin Popescu Tariceanu, acuzandu-l ca a facut trafic de influenta in 2007, atunci cand i-a cerut presedintelui Traian Basescu sa intervina la Parchet, in favoarea lui Dinu Patriciu.

Decizia a fost luata in contextul in care fostul premier, in prezent presedinte al Senatului, a decis ca Parlamentul va adopta, miercuri, o declaratie politica in care o sa i se ceara demisia presedintelui Traian Basescu din cauza scandalului in care este implicat fratele sau.

In 17 ianuarie 2007, presedintele Traian Basescu l-a acuzat, intr-o declaratie de presa facuta la Palatul Cotroceni, pe Calin Popescu Tariceanu ca, in calitate de premier, a incercat sa influenteze justitia, trimitandu-i in 2005 un billet in care ii cerea sprijinul pentru Dinu Patriciu, aflat in vizorul procurorilor.

Traian Basescu a precizat ca nu a facut public acest lucru timp de doi ani pentru ca altfel Guvernul ar fi fost decredibilizat, iar obiectivul integrarii ar fi putut fi ratat. In timpul declaratiilor, Traian Basescu a aratat pentru scurt timp si biletul de la premier. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.