Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti Peste 800 de angajaţi ai MAI, detaşaţi pe Litoral

Peste 800 de angajaţi ai MAI, detaşaţi pe Litoral

DISTRIBUIȚI

129468  – 30062014 – Peste 800 de angajați ai Ministerului Afacerilor Interne (MAI) vor participa la operaţiunea ”Litoral 2014”, în scopul prevenirii și combaterii faptelor antisociale pe litoralul Mării Negre.Zilnic, în misiune, până la sfârșitul sezonului estival, se vor afla 400 de polițiști, 300 de  jandarmi, 100 de pompieri și polițiști de frontieră.

Totodată, de la 1 iulie a.c., în sprijinul forțelor MAI din județul Constanța vor fi detașați lunar, de la alte structuri teritoriale, câte 33 de polițiști pentru lunile iulie și august.

În Delta Dunării şi la Marea Neagră, Poliţia de Frontieră va asigura respectarea normelor privind ordinea şi siguranţa navigaţiei în zona de competenţă, controlul navelor şi al ambarcaţiunilor, dar va acționa și pentru căutareai şi salvarea vieţilor omeneşti pe mare (misiuni de tip „search and rescue”).

De asemenea, poliţiştii rutieri vor asigura monitorizarea şi fluidizarea traficului rutier, aceştia urmând să organizeze şi să desfăşoare acţiuni preventive pentru combaterea conducerii autovehiculelor cu viteză excesivă pe drumurile ce asigură accesul turiştilor către şi dinspre Litoral.

La nevoie, pentru monitorizarea traficului, Poliția Rutieră va apela la elicopterele Inspectoratului General de Aviaţie al M.A.I. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.