Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti Bucureşti: Mircea Diaconu refuză categoric să se întoarcă în PNL

Bucureşti: Mircea Diaconu refuză categoric să se întoarcă în PNL

DISTRIBUIȚI

129469  – 30062014 – Mircea Diaconu a respins invitatia noului presedinte al PNL, Klaus Iohannis, de a reveni asupra deciziei de plecare din partid. „Niciodata un partid nu poate sa fie prea mare si niciodata nu trebuie sa fie irosite resursele – ma refer la resursele umane – ale unui partid. De aceea dati-mi voie azi, aici, de la aceasta tribuna, sa invit inapoi in partid pe cei care, din varii motive, temporar, au crezut ca le este mai bine in afara partidului”, a declarat Iohannis, sambata, dupa alegerea sa ca presedinte al PNL.

Mircea Diaconu a declarat insa ca nu vrea sa revina in randul liberalilor.

„Nu am auzit si nu ma intereseaza. Eu am tuns iarba, gata! Eu nu am plecat, eu sunt independent, statutul meu este unul foarte clar si definitiv”, a declarat Mircea Diaconu, citat de Ziare.com.

Mircea Diaconu a demisionat din PNL in momentul stabilirii candidaturilor pentru alegerile europarlamentare. Aflat initial pe liste, Diaconu a fost scos in urma contestarii sale de catre ANI, care sustinea ca acesta nu este compatibil si nu mai are dreptul sa candideze.

Diaconu a candidat independent si a obtinut aproximativ 7% dintre voturi, devenind europarlamentar. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.