Acasă Politic Sălaj: Fuziunea PDL-PNL se prelungește câțiva ani

Sălaj: Fuziunea PDL-PNL se prelungește câțiva ani

DISTRIBUIȚI
klaus_iohannis2

129201 – 19062014 –  Președintele interimar al PNL, Klaus Iohannis, a afirmat, miercuri, la Zalău, că perioada de tranziție în cazul fuziunii PNL-PDL s-ar putea prelungi până în 2016, timp în care ar fi posibilă adoptarea unui sistem de co-președinți la nivel local, transmite Agerpres.

„Vom avea cu siguranță, de la decizia politică care va fi luată — dacă va fi luată — de fuziune, până la punerea în practică, inclusiv până la înregistrarea în registrul partidelor politice, o perioadă de tranziție care la nevoie se poate prelungi și mai departe, până să zicem la sfârșitul 2016, o perioadă de tranziție în care organizațiile județene, locale, vor co-exista. Este posibil să ne imaginăm un sistem de co-președinți la nivel local, pentru a da un timp suficient și o abordare rezonabilă a acestei fuziuni în teritoriu”, a declarat Klaus Iohannis la finalul reuniunii regionale a PNL.

El a precizat că a încercat să explice celor prezenți la reuniune de ce crede el că fuziunea este necesară.

„Oamenii, pe bună dreptate, sunt foarte interesați de această fuziune și le-am explicat de ce cred eu că e bine să se facă această fuziune acum. Acum este oportunitatea, acum există dorința, voința politică”, a punctat liderul liberal. – PROMPT  MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.