Acasă Nord-Est Bacau Bacău: CJ Bacău, în vizorul DNA

Bacău: CJ Bacău, în vizorul DNA

DISTRIBUIȚI

129959 – 17072014 Joi dimineața se desfășoară percheziții la Consiliul Județean Bacău. Anchetatorii verifică mai multe documente ale instituţiei, printre care contracte încheiate în ultimii ani în legătură cu care există suspiciunea că s-au încheiat fraudulos, aducând prejudicii bugetului statului. Este un dosar cu ramificații multiple care, potrivit unor surse judiciare, ar merge până la președintele instituției.

Este vorba despre un dosar în care mai mulţi funcţionari ar fi suspectaţi de fapte de corupţie. Perchezițiile au loc la 28 de adrese, printre care şi trei instituţii publice, într-o cauză privind săvârşirea unor infracţiuni de corupţie, în perioada 2005 – 2012, a anunţat joi Direcţia Naţională Anticorupţie. La percheziţii participă şi jandarmi de la Brigada Specială de Intervenţie. Procurorii sunt sprijiniţi în acest caz de Serviciul Român de Informaţii.

Consiliul Judeţean Bacău este condus, din 2004, de Dragoş Adrian Benea, lider al filialei judeţene a PSD, şi de vicepreşedinţii Ionel Floroiu, care este şi vicepreşedinte al organizaţiei judeţene a PSD, şi Claudiu Constantin Năstasă (PNL).- PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.