Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti București: Capul lui Blaga vrem, spun unii pedeliști

București: Capul lui Blaga vrem, spun unii pedeliști

DISTRIBUIȚI

129543 – 02072014 – După congresul PNL de la finele săptămânii trecute, mai mulți fruntași ai PDL au început să vorbească despre faptul că partidul nu este de vânzare, că fuziunea nu se va realiza uşor, după modelul din 2004, când au mai avut loc astfel de discuții.

„Nu va fi uşor, cu atât mai mult cu cât în opinia mea, PNL-ul a făcut o mare greşeală atunci când la Congresul extraordinar a adoptat o rezoluţie prin care fixa ca imuabilă denumirea Partidului Naţional Liberal, ceea ce la prima vedere ar părea că este o chestiune asupra căreia nu se negociază. Noi credem că totul se negociază şi totul este negociabil”, spune Ioan Oltean, vicepreședinte al PDL. Acesta precizează că PDL este apropiat ca a dimensiune de PNL, deci nu putem vorbi de o fuziune prin absorbţie nici din punct de vedere juridic, nici din punct de vedere politic.

După mai multe ieșiri, în PDL au apărut și persoane care cer capul președintelui Vasile Blaga, acesta fiin acuzat că pune partidul ”pe tavă” liberalilor care până mai ieri erau ”dușmanii politici principali”. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.