Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti Bucureşti: Cristina Pocora demisionează din funcţia de purtător de cuvânt al PNL

Bucureşti: Cristina Pocora demisionează din funcţia de purtător de cuvânt al PNL

DISTRIBUIȚI

129606 – 04072014 –  Deputatul PNL Cristina Pocora şi-a anunţat demisia din funcţia de purtător de cuvânt al PNL după ce Congresul partidului a ales noua conducere a formaţiunii, menţionând că îşi asumă eşecul faptului că nu a obţinut încrederea delegaţilor liberali pentru o funcţie de vicepreşedinte.

„Consider absolut firesc să-mi asum nereuşita personală în aceste alegeri interne (de la Congresul PNL – n.r.). Faptul că nu am primit sprijinul majoritar al colegilor pentru obiectivul propus este de natură, în percepţia mea, să genereze pe viitor o posibilă lipsă de legitimitate a coordonatorului Departamentului de Comunicare al PNL şi a purtătorului de cuvânt. De aceea, pentru a evita o astfel de situaţie, cred că este de datoria mea şi un gest necesar de decenţă să mă retrag din aceste funcţii”, susţine Cristina Pocora.

Pocora a candidat la Congresul PNL din 27-28 iunie pentru o funcţie de vicepreşedinte al partidului, obţinând 447 de voturi, insuficient pentru a câştiga una dintre cele 31 de poziţii puse în competiţie. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.