Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti Bucureşti: Dosarele lui Bercea Mondial, la verificat

Bucureşti: Dosarele lui Bercea Mondial, la verificat

DISTRIBUIȚI

129740 – 10072014 – Consiliul Superior al Magistraturii (CSM) a solicitat Parchetului de pe langa Curtea de Apel Craiova sa ceara informatii Parchetelor arondate despre dosarele in care apare numele lui Sandu Anghel, cunoscut ca Bercea Mondial. Astfel, Parchetul de pe langa Curtea de Apel Craiova ar urma sa colecteze informatii de la instantele din judetele Dolj, Olt si Gorj, care au solutionat dosarele interlopului.

Totodata, judecatorul Horatius Dumbrava a cerut sesizarea Inspectiei Judiciare cu privire la cele 100 de NUP-uri date de diferitele parchete in dosarele in care apare numele lui Sandu Anghel.

Intr-un raport al Inspectiei Judiciare, se arata ca acuzatiile facute de Sandu Anghel la adresa presedintelui ICCJ, Livia Stanciu, si a sefei DNA, Laura Codruta Kovesi, au afectat independenta justitiei si impartialitatea sistemului judiciar.

Interlopul a declarat, luna trecuta, din duba care in care a fost adus la audieri la DNA, ca le-ar fi dat aproape doua milioane de euro spaga Laurei Codruta Kovesi, Liviei Stanciu, dar si liderului PDL Vasile Blaga. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.