Acasă Politic București: Jak Neumann vrea să fie președintele României

București: Jak Neumann vrea să fie președintele României

DISTRIBUIȚI

Eduard Jak Neumann– 130257 – 30072014 – Lista candidaților pentru Cotroceni se lungește în fiecare zi. Muzicianul timişorean Eduard Jak Neumann, fondatorul trupei Blazzaj, vrea să devină președinte al României. Fără să conștientizeze dificultatea cu care se confrunta în strângerea semnăturilor pentru candidatură, muzicianul promite că, dacă va fi ales, prim-ministrul va fi desemnat prin dezbatere națională transparentă, urmărind un set precis de obiective. Mai mult, Ministerul de Externe va lua o poziție echidistantă față de conflictele existente, în special cele din Ucraina și Israel, Ministerul de Interne va primi capacitatea tehnologica de a recunoaște identitatea cetățeanului cu ajutorul telefonului mobil, pentru eliberarea de constrângerile birocratice, Ministerul Justiției va avea misiunea de a detalia implementarea naționala a Declarației Universale a Drepturilor Omului și rolul Parlamentului în procesul legislativ, Ministerul Muncii va implementa sistemul de 13 salarii, din patru în patru săptămâni, precum și eradicarea sărăciei prin munca pentru comunitate timp de patru ore pe săptămâna, 19 zile din 28. Ministerul Mediului va interzice extracția prin fracturare a gazelor de șist, a modificărilor genetice, a utilizării neregularizate a pesticidelor, a extracției aurului prin cianuri și a oricărei alte practici distructive, Ministerul Educatiei va fi lărgit prin comunități educaționale pentru toate vârstele, pe modelul kibbutz-urilo, iar Ministerul Cercetării va fi focalizat pe identificarea resurselor energetice alternative“, mai scrie muzicianul pe blog.

Muzicianul spune că se va promova pe internet și că va susține concerte pentru a strânge bani pentru campania electorală.

Eduard Jak Neumann s-a născut în 20 noiembrie 1974, la Tulcea, și a studiat Științe Sociale la Timișoara. În 2001 s-a mutat în Marea Britanie, iar în 2009 a revenit în ţară, stabilindu-se la Bucureşti. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.