Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti Bucureşti: Ludovic Orban: “Cei care pleacă din PNL nu pleacă la Tăriceanu,...

Bucureşti: Ludovic Orban: “Cei care pleacă din PNL nu pleacă la Tăriceanu, ci pleacă la PSD”

DISTRIBUIȚI

129496 – 01072014 –  Vicepresedintele PNL Ludovic Orban sustine ca liberalii care si-au dat demisia din partid „nu pleaca la Tariceanu, ci pleaca la PSD”, afirmand ca unii dintre acestia sunt „rentieri ai PSD”.

„Astazi (luni – n. r.), din PNL si-au prezentat demisia mai multi deputati ai partidului. Aceasta decizie politica luata de fosti colegi ai nostri este o decizie politica care nu are nicio alta motivatie decat aceea de a sprijini PSD in alegerile prezidentiale. Cei care pleaca azi din PNL nu pleaca la Tariceanu, ci pleaca la PSD. (…) Unii dintre ei pleaca pentru ca sunt rentieri ai PSD si au promisiuni sa-si mentina rentele PSD daca pleaca din PNL”, a declarat deputatul liberal, intr-o conferinta de presa.

Ludovic Orban a spus ca aceia care au plecat din PNL „nu fac altceva decat sa sprijine candidatura lui Victor Ponta la Presedintia Romaniei” si ca reprezinta „a cincea coloana” a presedintelui PSD.

„Batalia cu Romania sta sa inceapa, e o batalie in care cetatenii romani vor avea de hotarat daca accepta sa stea ingenunchiati in fata baronilor PSD sau vor o Romanie care sa se dezvolte la nivel european. (…) PNL va iesi intarit in urma acestor dezertari. Va iesi mult mai coerent in batalia pe care o va avea de dat impotriva lui Victor Ponta. E foarte greu sa intri in batalie atata timp cat ai oameni in partid care pot in orice moment sa treaca de partea dusmanului”, a mai afirmat vicepresedintele PNL, care l-a numit pe Victor Ponta „procurorasul cel viteaz”.

Deputatul Daniel Chitoiu si-a anuntat luni demisia din PNL, acuzand „tradarea electoratului liberal si a membrilor” partidului la congresul desfasurat sambata.

Mai multi liberali au demisionat din partid, in ultimele zile, printre ei aflandu-se si deputatul Andrei Gerea, fost ministru al Economiei. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.