Acasă Uncategorized Bucureşti: Ministrul Duşa s-a întâlnit cu subsecretarul American al Apărării pentru informaţii

Bucureşti: Ministrul Duşa s-a întâlnit cu subsecretarul American al Apărării pentru informaţii

DISTRIBUIȚI
mapn

 – 130298 – 31072014 – Ministrul Apararii Nationale, Mircea Dusa, s-a intalnit miercuri, la sediul MApN, cu subsecretarul american al Apararii pentru informatii, Michael G. Vickers.

In cadrul convorbirilor, au fost subliniate relatiile excelente pe linia schimbului de informatii, cei doi oficiali pronuntandu-se pentru dezvoltarea cooperarii bilaterale in acest domeniu, potrivit unui comunicat al MApN.

Ministrul Dusa l-a asigurat pe partenerul american cu privire la mentinerea pozitiei ferme a partii romane in ceea ce priveste dezvoltarea relatiilor cu S.U.A. in domeniul apararii, in cadrul Parteneriatului Strategic Intensificat pentru secolul XXI. De asemenea, oficialul roman a apreciat sprijinul acordat de catre SUA pentru pregatirea personalului si dezvoltarea capabilitatilor, precum si pentru sustinerea cu tehnica si asistenta logistica a trupelor romane desfasurate in Afganistan.

Ministrul roman al Apararii si subsecretarul american al Apararii pentru informatii au mai abordat aspecte privind viitoarea misiune a NATO in Afganistan, subliniind necesitatea continuarii cooperarii in acest teatru de operatii si dupa anul 2014″, se arata in comunicat. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.