Acasă Politic Bucureşti: Mircea Băsescu audiat ca denunţător la DNA

Bucureşti: Mircea Băsescu audiat ca denunţător la DNA

DISTRIBUIȚI

mircea basescu– 130254 – 30072014 – Mircea Basescu este audiat la DNA, miercuri, in cazul scrisorii depuse de avocatul sau in care Nati Meir il denunta pe Pavel Abraham.

Mircea Basescu este audiat ca denuntator, dupa ce avocatul sau a depus la DNA o scrisoare in care Nati Meir il acuza pe avocatul familiei lui Sandu Anghel, cuhnoscut ca Bercea Mondial, ca a incercat sa il convinga sa dea declaratii false despre presedintele Traian Basescu, potrivit B1 Tv. Fratele presedintelui Basescu trebuie sa explice ce a citit in scrisoarea de la Nati Meir.

Potrivit avocatului lui Mircea Basescu, Nelu Tasca, Nati Meir, care se afla in prezent in inchisoare, a scris ca Pavel Abraham a incercat sa-i promita avantaje in schimbul unor declaratii despre presedintele Traian Basescu.

„Azi am adus la cunostinta DNA scrisoarea primita de catre Mircea Basescu in arest de la Nati Meir, in care Nati Meir spune despre domnul avocat Pavel Abraham ca s-ar putea face vinovat de anumite fapte de coruptie. Noi am adus la cunostinta organelor de ancheta acest lucru”, a declarat, luni, avocatul Nelu Tasca, aratand ca scrisoarea este „un fel de denunt”.

Nati Meir se afla in inchisoare, fiind condamnat in doua dosare, unul de trafic de influenta si unul de inselaciune.  – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.