Acasă Uncategorized Bucuresti: Noul șef al DGIPI, specializat în ”Jurnalism”

Bucuresti: Noul șef al DGIPI, specializat în ”Jurnalism”

DISTRIBUIȚI

DGIPI– 130204 – 29072014 – Chestorul Gelu Oltean, fost șef al DGIPI, a fost eliberat din funcție la cerere, precizează un comunicat la MAI. Eliberarea din funcție a fost semnată de premierul Victor Ponta la propunerea ministrului Gabriel Oprea. Interimatul la conducerea Direcției este asigurat de Gheorghe Nicolae, subsecretar de stat în cadrul DGIPI.Gheorghe Nicolae este comisar sef de politie si fusese numit in functia de subsecretar in martie 2014. Pana atunci, potrivit CV-ului sau, mai avusese incepand cu anul 1995 functii de conducere si de executie in cadrul Serviciului Roman de Informatii.

Nicolae este absolvent, in 2005, al cursului de specializare „Managementul Sigurantei Nationale”, organizat de Academia Nationala de Informatii si, in 1998, al cursului de specializare „Jurnalism”, organizat de Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării a Universității din București.

In 2009, lui Gheorghe Nicolae i-a fost acordat brevetul „In Serviciul Patriei” pentru 15 ani de activitate si rezultate meritorii in indeplinirea atributiilor si pregatirea profesionala.

In 2000, noul sef al DIPI a primit brevet de ofiter prin Ordinul Directorului SRI. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.