Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti București: PNL: Guvernul nu și-a făcut temele

București: PNL: Guvernul nu și-a făcut temele

DISTRIBUIȚI

129860 – 15072014 –  Guvernul ”nu și-a făcut temele” în privința reducerii CAS pentru ultimele trei luni ale anului, măsura fiind folosită cu scop electoral, a declarant luni seara liderul PNL, Klaus Iohannis. Noi credem că măsura trebuia pregătită din timp şi Guvernul nu şi-a făcut temele, pentru că altfel cu siguranţă nu ar fi fost niciun fel de problemă, a declarat Iohannis.

Acesta a reamintit că propunerea a plecat de la liberali în toamna anului 2013, iar Guvernul condus de Victor Ponta nu dorea această măsură.

PNL nu vede în continuare niciun fel de strategie şi niciun fel de abordare serioasă a acestei chestiuni. ”Temerea noastră este că dacă CAS redusă se introduce odată cu campania electorală s-ar putea să se şi termine odată cu alegerile prezidenţiale, ori noi, liberalii, propunem măsuri de relaxare fiscală care sunt importante nu pentru un an sau doi sau trei ani jumate, ci pentru o perioadă lungă, pentru a da posibilitatea mediului de afaceri să-şi facă calculele”, a mai spus liderul PNL.- PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.