Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti Clanurile țigănești, protejate de politicieni!

Clanurile țigănești, protejate de politicieni!

DISTRIBUIȚI

129745 – 10072014 – Președintele Traian Băsescu a declarat astăzi (10 iulie 2014 – n.r.), la Adevărul Live, că, din punctul său de vedere, clanurile de romi sunt protejate de politicieni.

”Susțin faptul că clanurile de romi au protecție politică. De regulă ea e însoțită de o protectie a instituțiilor care vizează lupta împotriva cirmei organizate și acesta a fost motivul pentru care în CSAT am emis o hotărâre specială care vizează această problemă încă din anul 2009. Părerea mea e că statul va câștiga lupta împotriva clanurilor. (…) Ei (romii) au fost mereu obișnuiti să obțină favoruri. De data asta nu au bătut la poarta potrivită. Faptul că Bercea Mondial (n.r. Sandu Anghel) avea peste 100 de dosare și primise NUP pe bandă rulantă este o probă că decizia CSAT din 2009 a fost corectă. Acum se pare că toate instituțiile au înțeles importanța luptei împotriva corupției. Clanurile de romi mobilizează comunitățile la vot”, a mai precizat Traian Băsescu.

Declarația a fost făcută în legătură cu cazul Mircea Băsescu, fratele președintelui, care se află în arest preventiv din data de 20 iunie. ”Nu am fost în vizită la fratele meu, dar m-aș duce. Aș dori să îl văd, să îmi dea niște explicații și mie după ce a văzut dosarul. În 2013 am aflat că e șantajat și i-am spus să meargă imediat la Poliție și Parchet, să informeze. A doua oară mi-a spus în primăvara acestui an. Am aflat din presă că fratele meu va fi nașul lui Bercea. Pe de altă parte vă asigur că nu mi-a plăcut că i s-a pus o monedă țigănească soției mele la gât, la Costești”, a încheiat Băsescu.  – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.